Bestuur

Het bestuur bestaat uit de volgende personen:

Bart van Kleef Algemene zaken:

Bart doet veel met bier. Hij is mede-eigenaar van verschillende horeca en onderandere oud-voorzitter van Craft. Hij is marketing manager bij een brouwerij en geeft les bij StiBON.

Sjors Kassing Penningmeester:

Biersommelier sinds 2019 en heeft als doel iedereen van bier te laten genieten en te beleven. Geeft proeverijen, advies en trainingen op zijn eigen humoristische en vermakelijke manier.

Arvid Bergström Voorzitter:

Arvid is Internationaal Biersommelier sinds 2014. Hij is bekend als kok en schrijft boeken over bier en eten. Als jurylid is Arvid te vinden bij keuringen en proeverijen. Hij proeft graag en veel, geeft workshops, proeverijen, les aan de bieropleiding StiBON en masterclasses. Heeft iets met het trappistenbier Orval.

Frans Ruiter Algemene zaken:

Internationaal Biersommelier sinds 2013 en oprichter van De Bierverbinding. Frans geeft advies aan brouwerijen en horeca. Hij organiseert masterclasses, proeverijen en evenementen.

Uwe Kalms Algemene zaken, oa Nederlands Kampioenschap en WK

Uwe is in 2015 afgestudeerd als ‘Diplom-Biersommelier’ bij de Doemens Academie. Hij is nu druk bezig met het brouwen van prachtige Utoka-bieren.

Contact opnemen over:

Vragen algemeen en pers: Arvid Bergström
06-1208 3532 arvid@ngbs.nl

Pers en publiciteit: Frans Ruiter
06-2894 5451 frans@ngbs.nl

Vragen van leden: Secretariaat
secretaris@ngbs.nl

Het Nederlands Gilde der Biersommeliers is een stichting, opgericht op 26 april 2017 en geregistreerd bij de KVK onder nummer 68644930.