Partners van het NGBS

De Bierverbinding is een organisatie die verbanden legt tussen brouwerijen, horeca en consumenten. Dit doen zij door het organiseren van proeverijen en bierevenementen. Ze geven advies over bier aan tafel, over het samenstellen van een goede en gevarieerde bierkaart, het op de markt brengen van Dé Bierkaart van Nederland. Daarbij importeren en leveren zij bier via de Beer Foam Stop. Als het met speciaalbier te maken heeft: bel of mail ons!

Uthoka Brouwstudio is meer dan alleen een bierbrouwerij. Hun missie is om iedereen echt te laten ervaren dat je met bier meer kan: Een culinaire specialiteit met een ongelooflijke rijkdom van stijlen, geuren, smaken en tradities! Neem contact op om enkele van de vele aspecten van het bier tijdens een bierproeverij, een beer & food pairing of brouwcursus te kunnen beleven.

Proef Bier is de bedrijvigheid van Arvid. Hij is Internationaal Biersommelier, kok, docent aan de bieropleiding, jurylid bij bierkeuringen en wedstrijden, speaker over bier en eten en uiteraard een genieter. Arvid werkt aan projecten van brouwerijen en schrijft boeken over bier en eten, waaronder Bier en Barbecue en Bier aan Tafel. Mocht je een keer advies nodig hebben, dan kun je hem via deze link bereiken.


Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur

De stichting heeft tot doel om het erfgoed van de Nederlandse biercultuur te beschrijven, te behouden en te promoten. Als onafhankelijke informatiebron bundelt de stichting de kennis van bierbrouwers, biersommeliers, bierschrijvers, bierverzamelaars en bierliefhebbers in haar website.

StiBON

Craft

Wil je ook partner worden, stuur dan een bericht naar info@ngbs.nl