Partners van het NGBS

De Bierverbinding is een organisatie die verbanden legt tussen brouwerijen, horeca en consumenten. Dit doen zij door het organiseren van proeverijen en bierevenementen. Ze geven advies over bier aan tafel, over het samenstellen van een goede en gevarieerde bierkaart, het op de markt brengen van Dé Bierkaart van Nederland. Daarbij importeren en leveren zij bier via de Beer Foam Stop. Als het met speciaalbier te maken heeft: bel of mail ons!

Uthoka Brouwstudio is meer dan alleen een bierbrouwerij. Hun missie is om iedereen echt te laten ervaren dat je met bier meer kan: Een culinaire specialiteit met een ongelooflijke rijkdom van stijlen, geuren, smaken en tradities! Neem contact op om enkele van de vele aspecten van het bier tijdens een bierproeverij, een beer & food pairing of brouwcursus te kunnen beleven.

Proef Bier is de bedrijvigheid van Arvid. Hij is Internationaal Biersommelier, kok, docent aan de bieropleiding, jurylid bij bierkeuringen en wedstrijden, speaker over bier en eten en uiteraard een genieter. Arvid werkt aan projecten van brouwerijen en schrijft boeken over bier en eten, waaronder Bier en Barbecue en Bier aan Tafel. Mocht je een keer advies nodig hebben, dan kun je hem via deze link bereiken.

Brouwerij VandeOirsprong. Al eeuwen wordt er bier gebrouwen in Oirschot. Met name het bier van voormalig brouwerij De Kroon. Die brouwerij is helemaal terug en heet nu Vandeoirsprong.

Bier&cO houdt ervan om de dingen net wat anders te doen. Eind jaren tachtig smokkelden zij een lading Belgisch abdijbier voor hun krakersvrienden naar Nederland. Het begin van een groot avontuur.
Ze zijn inmiddels uitgegroeid tot één van Europa’s grootste importeurs en vormen hét kenniscentrum van unieke dranken. Het is hun missie om jou de beste ambachtelijk gebrouwen dranken te laten proeven.

SNAB Bierbrouwers is opgericht op 24 januari 1991. Hun missie is ‘het promoten van de biercultuur in het algemeen en van alternatieve bieren in het bijzonder’. Zij laten zich inspireren door zowel de Oude als de Nieuwe Wereld. Zij volgen steeds hun eigen weg, zowel nationaal als internationaal.

We brew because we enjoy it. The best thing is creating taste without making concessions. Superfresh IPAs, popping stouts, creamy tripels. Always top quality, because we don’t do it for anything less. We want to let as many people as possible enjoy this, because our beer is brewed for drinking.

Bronckhorster Beerbrewing Company, waar op ambachtelijke wijze klassieke bierstijlen als nieuwe bieren gebrouwen worden.
De brouwerij is omringd door het historische landschap van de Achterhoek.
Oprichter Steve Gammage leidt een team dat recepten ontwikkelt door te werken met de beste ingrediënten en die hun banden met de Achterhoek en haar historie benadrukken.

Proef de Stilte van La Trappe Trappist.
Een integer gebrouwen bier dat smaakt naar meer. Als je goed proeft, herken je het belangrijke ingrediënt dat onlosmakelijk is verbonden met de monniken. De stilte.

Wil je ook partner worden, stuur dan een bericht naar info@ngbs.nl