Workshop aanbieders

Workshop aanbieders
Group Manager
Leden
3
Details
Biersommeliers die voor consumenten, verenigingen, horeca en brouwers workshops organiseren. Dit kan zijn proeverijen, keuringen, adviezen en foodpairing.
Sorteer op
Workshop aanbieders 2
Voornaam
Frans
Wie ben ik
Frans is een bierspecialist die al heel lang vanuit Heiloo in de bierwereld actief is. Naast mede-eigenaar van De Bierverbinding is hij van 2000 tot 2013 voorzitter van PINT Regio Noord-Holland geweest. In 2011 is hij tot Lid van Verdienste van PINT* benoemd voor de vele jaren dat hij zich met zijn kennis en kunde geheel belangeloos heeft ingezet voor de vereniging. Hij organiseert sinds februari 2005 maandelijks een bierproefavond in Heiloo, heeft recepten van commerciële bieren ontwikkeld en zelf twee keer een eigen bier op de markt gebracht. Als algemeen bestuurslid is hij actief bij het Nederlands Gilde der Biersommeliers en als penningmeester bij Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur. Naast internationaal erkend Biersommelier is hij in het bezit van SVH-diploma Cafébedrijf (Basisvakbekwaamheid Horeca en Sociale Hygiëne). Frans besloot samen met zijn compagnon Ron Rabouw in 2010 “De Bierverbinding” op te richten op basis van hun beider brede en diepe bierkennis en naar aanleiding van hun betere onderlinge kennismaking tijdens StiBON (Stichting Bieropleiding Nederland). Beiden hebben deelgenomen in de pilotgroep van de cursussen van StiBON, zowel in 2009 bij Niveau I (Algemene bierkennis) als in 2011/2012 bij Niveau II (Toegepaste bierkennis). Na afloop hebben ze bijgedragen geleverd aan verbetering en aanvulling van de cursussen en advies gegeven over de cursusinhoud, zowel tekstueel als didactisch. De laatste stap is in 2013 gezet bij de Doemens Academie te Duitsland/Oostenrijk. Deze afronding is ook met goed gevolg voltooid: beide heren zijn gediplomeerd Internationaal Biersommelier!
Workshops
Proeverij
Keuring
Advies bieren
Foodpairing
Achternaam
Ruiter
Workshop aanbieders 4
Avatar
Voornaam
Arvid
Wie ben ik
Biersommelier met als specialisme foodpairing. Auteur van vijf kokenboeken voor bier. Proef Bier, Bier aan Tafel, Bier en Oliebollen, Bier en Aardappel, Bier en Kaas. Jurylid, blogger, geeft veel masterclasses en proeverijen. Over Bier en Barbecue, Bier en Chocolade, Bier en Kaas (en in november, december en januari ook over Bier en Oliebollen)
Achternaam
Bergström
Workshop aanbieders 5
Voornaam
AA
Achternaam
Test
Scroll naar top